Мадона размазва с нов хит

Албумът Celebration е на българския музикален пазар от "Орфей Мюзик".

След грандиозния успех на сборния албум Celebration и едноименния му първи сингъл, Maдона ни изненадва със съвсем ново парче, озаглавено Revolver. За пореден път Кралицата на попа демонстрира ултрамодерен стил и показва, че винаги е била в крак с времето.

Песента Revolver е звукова смесица между клубна, арендби и електронна музика. Към това е прибавен и запомнящ се рефрен и перфектно звучене, получено в резултат на съвместната работа между Мадона и продуцента Frank E, който от своя страна вече е доказал уменията си заедно с Toни Бракстън и Фло Рида. 

 За Revolver (One Love Remix) огромен принос има най-търсеният и продуктивен в момента DJ - Дейвид Гета, чиeто съвместно парче с Кели Роланд е номинирано за най-добра песен на наградите на MTV. Като гост звезда в Revolver участва хип хоп звездата Lil Wayne.

Албумът Celebration, като всеки друг музикален проект на Мадона, предизвика фурор след появата си на музикалния пазар. Пълната му версия, включваща две CD-та, съдържа 34 останали в историята хита на иконата и две нови парчета - първия сингъл Celebration и най-новият Revolver. Почти по едно и също време на пазара се появи и колекцията от две DVD-та, обединяващи 47 видеоклипа, 18 от които са неразпространявани досега и 27, които за първи път биват включени в компилация.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хората, които имат този навик, правят повече секс
Какво е социален махмурлук?
4-те зодии, които биха процъфтявали на самотен остров
Защо пингвините не могат да летят?
Лев Толстой: Щастието не зависи от външните неща, а от начина, по който го виждаме

Напишете дума/думи за търсене