Пищова агент под прикритие!

Митьо Пищова повече от 20 години е бил агент под прикритие на най-високо ниво в службите. Затова и до днес любимецът на народа е членРаботата му във военното разузнаване е била под личното ръководство на шефа на съюза Юлий Абаджиев, който лично е разписал членската карта на търновския бохем.

Гръмката новина обяви пред "България Днес" самият бизнесмен с уговорката, че е дал обет 30 години да не разкрива тайни от секретната си работа във и извън пределите на страната. на Съюза на командосите.

"С баретите се родих, с тях ще умра! Започнах след 1976 г. Първо бях катаджия в Търново, най-веселия в града, а после милиционер и после в службите. Командир ми беше лично Юлий Абаджиев - най-умният, добър и ерудиран шеф. Бях на много високо ниво във военното разузнаване. Сега вече ги няма тези неща - да служиш вярно за честта и пагона. Само гейове, меки китки и момчета без топки", коментира пред вестника властелинът на жените.

Като разузнавач Пищова е поемал най-тежките случаи. Според стари негови колеги Митьо е събирал данни за опити за преврат, държавна измяна и следене на потенциално опасни за страната хора.

Новините около любимеца на народа изобщо не спират дотук. Митьо Пищова отново ще застане пред олтара! Той ще се врече във вечна вярност не на коя да е, а на самата... Мис Украйна! Топновината също изстреля пред "България Днес" самият шоумен, който се е отдал на пълен релакс в Банско преди голямото събитие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене