Тренировка за двама заздравява любовта

Снимка: "Всичко за семейството"

Нямате време да ходите във фитнеса? Няма проблем. Грабвайте половинката си и се захващайте с упражненията насред хола пред телевизора. Допълнителна екстра е, че по този начин не само ще промените фигурата си, но ще освежите и отношенията си с любимия. Твърдението е на Крис Поуъл, един от най-популярните инструктори в САЩ със своя програма по канал АВС. Той сам демонстрира програмата със съпругата си Хайди.

Упражненията задейст-ват всички групи мускули, с тях изгаряте над 300 калории. Изпълнявайте ги в дадения ред по 1 минута всяко. Повторете цялата серия 2 пъти.

Упр. 1: Застанете с лице един към друг със събрани крака. Хванете здраво десните си ръце на нивото на гърдите, а левите отпуснете свободно. Направете напад назад с десния крак (виж снимката) и се върнете в изходно положение. Разменете ръце и направете напад с левия крак.

Упр. 2: Партньорът ляга по гръб и протяга ръце напред. Обкрачете глезените му и се подпрете на ръцете му (2А). Сгънете ръце в лактите (2Б), след това партньорът ви също сгъва ръце (2В). Върнете се по обратния път, като последователно разгъвате лакти. Повтаряйте 1 мин. и разменете ролите си.

Упр. 3: Легнете по гръб един срещу друг. Стиснете с прасци прасците на партньора си. След това двамата се изправете до седнало положение и плеснете длани в длани (виж снимката). Върнете се в изходно положение.

Упр. 4: Застанете с лице един към друг на разстояние 60-90 см и разтворете крака на ширината на раменете. Хванете се за ръце. Приклекнете едновременно, докато бедрата ви застанат успоредно на пода (виж снимката). Върнете се в изходно положение и повторете 10 пъти.

Упр. 5: Заемете и двамата положение за лицеви опори един към друг. Едновременно отделете от пода десните си ръце и плеснете длани като на снимката. Върнете се в изходно положение. Повторете упражнението с другите ръце. Това е едно повторение, направете 10. Ще усложните упражнението, ако правите лицева опора преди всяко пляскане.

Само за 20 минути ще промените фигурата си и ще се насладите на общуването с половинката си.

Всичко за семейството

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене