Йоана Буковска влюбена

В поредното издание на „Търси се..." тази събота от 11:00 часа, по bTV ще гостува талантливата актриса Йоана Буковска. За успехите в професията, за тъжните и щастливите мигове в живота й и за силата на любовта - зрителите ще научат от нейните най-близки приятели.

Първата изненада на Йоана ще бъде един от най-близките й приятели и колеги - актьорът Герасим Георгиев, с когото заедно играят в няколко постановки. Той ще разкрие, че въпреки че са достатъчно близки, Йоана „винаги е бетон по отношение на личния си живот". „Трудно можеш да достигнеш до нея. Тя е една жена и една актриса с характер", казва Геро.
Най-близката й приятелка Марияна пък ще накара Буковска да изиграе себе си и състоянието, в което се намира в момента и как актрисата ще пресъздаде щастието и любовта, която изпитва на този етап от живота си. Актрисата ще признае, че в момента обича и е обичана, след като дълго време не е откривала любовта. Ще разкаже за срещата й с нейния приятел Иван, емоциите и промяната в нея. През сълзи Йоана ще сподели какъв тежък момент е преживяло наскоро семейството й.
Вижте още в събота по bTV.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене