Тройка на разсъмване по The Voice

Зрителите на Planet Voice ще видят още как дегизирана като призрак, Диди спира хора на улицата и им задава неудобни въпроси като: „Къде е тройката?“ А къде е тя предстои да стане ясно тази събота в Planet Voice по The Voice TV от 11 ч.

Тази събота предаването Planet Voice с Диди ще излъчи „призрачно" интервю с култовите сутрешни водещи на Радио Витоша Милена, Кирил и Тодор от „Тройка на разсъмване".

Призраци „атакуваха" радиоводещите насред партито по повод десетата годишнина на предаването в столичния клуб „Ялта". Единствено камерата и микрофонът на The Voice TV издадоха конспирацията и накараха Милена, Кирил и Тодор да се залеят от смях след първоначалния шок.

На облечената като призрак Диди, любимците на ранобудна България споделиха, че са щастливи след десет години в ефир да имат все повече слушатели и да осъзнават, че правят шоуто си все по-добре. На въпроса как се чувстват след десет години заедно, Милена отговари: „Много добре! Имайки предвид, че някои хора се чувстват зле след две години заедно, ние сме много добре вече десет години".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка

Напишете дума/думи за търсене