Симона готова да стане майка

Симона чака принца на белия кон.

Бившата футболна половинка на Славчо Тошев Симона Първанова бе забъркана в афера с футболист от „Лацио". Истината обаче се оказа съвсем друга. Футболистът просто бил силно впечатлен от факта, че родната блондинка е треньор по футбол, и решил да се запознае с нея. Двамата не са имали интимни отношения.

Светските клюкари настървено следят любовния живот на бившата футболна двойка. След като се разделиха, Славчо побърза да намери заместничка на голямата си любов и на няколко пъти бе засичан в компанията на различни блондинки, които сменя като носни кърпички. Решихме да разберем дали и Симона се е отдала на безразборни връзки, или все още чака принца на белия кон.

„Преценила съм, че личният ми живот е само за мен. Чувствата не са афиш, който трябва да е разлепен навсякъде по улиците. И не е нужно човек демонстративно да се появява в компанията на случайни хора, показвайки привидно щастие. Разбира се, че се срещам с приятели, излизаме, вечеряме по ресторанти, ходим на кино, но за мен е важна комуникацията и това да се обогатявам от всяко познанство в моя живот. А свободата е добра предпоставка да видиш света в други измерения. Изпитвам удовлетворение от живота, защото имам истински приятели, това ме прави щастлива. Животът е прекрасен и се радвам, че сега имам база за сравнение, правя си изводи от всеки мой ден", разказа за „Хай клуб" Симона.

Как ще посрещне коледните празници Симона четете в новия брой на „Хай клуб".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене