Четири адреналинки в “Господари на ефира”

Бивши и настоящи адреналинки и общо петима "господари" на гафовете, ще се съберат на Васильовден. Те ще честитят на зрителите на Би Ти Ви навръх 1 януари 2010 г. Компания ще им прави кучето Рапончо, научихме от сайта на trud.bg

Празничното издание на "Господари на ефира" събира за втори път 4 танцуващи красавици на една маса. Грациозни тела ще извиват настоящата двойка Ваня и Веси, както и техните предшественички Жана и Алекс. Предишния път с 4 адреналинки в шоуто беше при предаването на "щафетата". В момента Жана се изявява като водеща в канала за телевизионни новини "Тв гайд", а Алекс продължава да се занимава с танци, но вече като преподавателка в школа.

В купонджийското издание ще бъдат събрани и трите най-големи гафове за всеки от 12-те месеца на 2009 г., открехнаха леко от екипа. Разбира се, няма да мине и без новогодишен поздрав от Калеко Алеко.

Преди това, от 21 декември, на "господарската" маса застават Валентин Танев и Румен Угрински. Двамата ще заменят за следващите 3 месеца Мария Игнатова и Димитър Рачков.

Още интересни новини може да намерите на www.trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене