Оперирали коляно на Бербатов преди седмица

Димитър Бербатов е претърпял операция на коляното миналия понеделник, разкри вестник "Мирър", цитиран от 24chasa.bg. То му е било почистено. Интервенцията се очакваше отдавна и е станала тайно преди мача с "Волфсбург".

Пет дни по-късно Митко влезе като резерва при загубата на "Манчестър Юнайтед" с 0:1 от "Астън Вила" на "Олд Трафорд". Той почти изравни в 87-ата минута, но Брад Фридел извади с върха на пръстите си. Стилиян Петров игра цял мач за "Вила".

"Следващите квалификации за световно ще са ми последни. Ние сме малка държава, но много съжаляваме, че не отидохме в Южна Африка", каза Бербатов в интервю за предаването "Футбол Фокус" на Би Би Си, което е водено от идола му Алън Шиърър.

"Що се отнася до националния ми отбор, горд съм от рекорда си, който постигнах. Сега трябва да се старая още повече, за да го оправдая. В личен план е нормално, че като бивш футболист баща ми ми е повлиял в избора ми на професионално поле за изява. Иначе ми харесва идеята за треньорска кариера, но има време да мисля за това", допълва той. Митко признава, че най-много му тежи от надеждите на хората, които са отправени към него.

Още интересни спортни новини четете на www.24chasa.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене