Храни за елегантно пътуване

Когато ви предстои пътуване със самолет носете малка чанта с мраморни топчета. В края на полета поставете чантата под краката си, за  да се предпазите от отоци и да си направите един бърз масаж на петите. А и по време на полета децата ви могат да си играят с тях.

Звезди като Дрю Баримор и Бионсе прекарват голяма част от времето си в самолетите. Как успяват да пътуват и да са винаги елегантни? Няколко ценни съвета за тези, които пътуват често:

• Взимайте със себе си изсушени кайсии и малко бадеми. Те са вкусни и нискокалорични. Това „денонощно гориво" залъгва глада ви и имате чувството че похапвате бисквитки. Те са хрупкави и сладки. Заслужава си да опитате.
• Пийте „позитивна вода". Вие сте такъв каквото ядете и каквото мислите. В конкретния случай вие сте това каквото пиете! Посланията върху етикетите на бутилките като „Аз съм здрав", „ Аз съм късметлия", „Обичана съм" овлажняват тялото ви с позитивно Н2О.
• Носете малка бутилка със сок от магданоз. Ще намалите подуването, ако поръсите върху храните или салатите.
• Не забравяйте малкото тефтерче, в което да записвате като звездите всичко, което ядете.
• Кейт Босуърт и Моли Симс винаги носят блясък за устни Tarte обогатен с витамини от Borba.
• Никога не пийте алкохол по време на полет. Въздухът в самолета дехидратира три пъти по-бързо отколкото на земята, така че приемането на концентрат е противопоказно за вашата диета и кожа. А също така ще се напиете и по-бързо.
• Синди Крауфорд си приготвя предварително храна, за да се предпази от изкушенията на МакДоналдс. Тя предпочита краставици, моркови, дини, ядки и ябълки. Тези храни са естествени диуретици и предпазват от отоци.

Още звездни диети може да намерите в книгата "Наръчникът за тайните на холивудските диети" от издателство "Сиела"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене