Simple Minds вдигнаха на крака българските си фенове

Снимки: Ясен Немски за "Болкън Ентъртейнмънт"

Снощи най-успешната шотландска банда Simple Minds, направи най-танцувалния концерт в зала едно на НДК от доста време насам. Над 2000 фена на уейва и бритрока неуморно пяха на крака и не спираха да се забавляват по време на двучасовия сет на групата.

На предни редове в зала едно бяха забелязани музиканти като Митко Кърнев, Пепи Писарски от "Атлас", Галя от балет "Сатен", тв водещите Ники Дойнов и Ники Кънчев. Малко по-рано звездата от "Стани богат" беше и специалната изненада при участието на Джим Кер в "Шоуто на Иван и Андрей". Ники, който стартира кариерата си именно като музикален журналист, не просто е израстнал с музиката на Simple Minds, но е един от най-големите познавачи на творчеството им в България и техен луд фен.

Концертът на шотландските групари беше много стилен и емоционален, със страхотен светлинен дизайн и невероятен контакт с публиката. Джим Кер избухна още от първата минута и накара феновете си да полудеят с парчета като Stars, See The Light, Hypnotized, One Step Closer, Don't You (Forget About Me).

С вокалите в част от песните помагаше и една умопомрачителна дама - беквокалистката Сара. По време на концерта Джим няколко пъти буквално влетяваше в публиката, чак до половината на залата, падаше на колене пред ентусиазираните си фенове и им се покланяше с любов. Последните парчета, които българските фенове чуха на бис бяха Alive& Kicking, Let There Be Love и Ghost Dancing.

Минути преди да се качат на сцената, Джим Кер и компания се срещнаха и с десет от своите български фенове. Най-малкият от тях беше още бебе!
Минути преди да се качат на сцената, Джим Кер и компания се срещнаха и с десет от своите български фенове. Най-малкият от тях беше още бебе!
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка
Хората, които имат този навик, правят повече секс

Напишете дума/думи за търсене