Шампанско и дъвки за Али Кембъл в София

Шампанско и два пакета ментови дъвки иска в гримьорната си Али Кембъл за престоя си в България. Вокал и основател на една от най-характерните британски банди за всички времена, Али Кембъл от UB40 ще дойде за своя първи концерт у нас на 20 декември.

В бекстейджа на звездата ще има още минерална вода на стайна температура, лимони, натурални сокове червена боровинка, портокал и ябълка, кафе и чай. За бандата му - общо от 14 музиканти - ще има oще шоколади, чипс и коняк. Плюс, естествено, червено вино - възпято от групата във феноменалния им хит Red Red Wine.

Али Кембъл ще прстигне у нас два дни преди концерта си. Звездата ще гостува в "Шоуто на Иван и Андрей" в петък, а в събота ще се включи на живо в ефира на радио N-Joy точно в 13.00 часа.

Едва ли има човек в България, който да не знае наизуст хитовете в изпълнение на UB40 и с уникалния и толкова характерен вокал на Али Кембъл като Red Red Wine, достигнал номер едно сингъл в Щатите, Великобритания, Канада, Нова Зеландия и Холандия, Can't Help Falling In Lovе, номер едно сингъл в Щатите, Великобритания, Австралия, Швеция и Холандия и I Got You Babe номер едно сингъл в Обединеното кралство и Холандия. Е, сега ще имаме честта да чуем тези непогрешими химни в солово изпълнение на култовия вокал на бандата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Клип показва как рапърът Пи Диди бие и влачи бившата си приятелка
Филъри под очите ви разделят с тъмните кръгове и сенки
Разлики между зависимите и самодостатъчните жени
Най-големите мислители в зодиака
Начини, по които социалните медии укрепват романтичната връзка

Напишете дума/думи за търсене