Страхотно приятелство

Здравейте, „Хай Клуб"! Вие сте най-якото списание на света. Аз съм Дени! За пръв път ви пиша моя историйка - ето я и нея.

Ще ви разкажа за мен и едно момиче, с което by the way се запознахме по интернет, но си станахме добри приятелки. Тя е от София, а аз от Враца, но това въобще не ни попречи да сме толкова добри приятелки. Ето как започва и историята ми:

Имаме си общи любимци - Backstreet Boys, но аз харесвам и Графа и си търсех първоначално фенчета на Backstreet Boys и случайно попаднах на Яни, която се оказа голяма фенка и на Графа, и аз бях супер щастлива, че мога да споделям моите идоли с някой друг и по цял ден да си говорим за тях по skype. Не сме далече Враца - София и се виждаме винаги, когато имаме възможност.

Мислех си, че е поредното готино фенче, но не предполагах, че ще си станем толкова добри приятелки. И с всеки изминал ден все повече и повече си пишехме и най-важното - мога да й кажа всичко. Като започнем от Backstreet Boys и Графа, мога да й разказвам за проблеми, даскало, момчета... всичко, и най-вече - винаги се подкрепяме, независимо за какво. А когато се видяхме за пръв път, даже моят братовчед ни каза, че все едно се виждаме за стотен път.

Случвало ни се е по цяла нощ да си говорим и когато погледна часовника, се чудя кога се е минало това време. Случвало ни се е по цяла нощ да се хилим и скайпът да е изпълнен със смеещи се емотиконки, а най-обичаме да стоим и да си мечтаем по цяла нощ. Общи мечти и т.н.

Страшно хубаво е да зная, че имам такъв добър приятел, на когото да разчитам. Страшно се кефя и искам да й кажа: KTBSPA!!! My Best bSb Friend
Е, това беше от мен.

Поздрави и целувки, Дени

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене