Интимно 2009

Скъпи читатели на "Интимно", предлагам на вашето внимание някои от многобройните теми, които ви вълнуваха през годината. Иска ми се да съм успяла да помогна поне на част от вас, които имахте нужда от подкрепа в трудните моменти през 2009 г. Колкото до Новата 2010-а - както всяка година, пожелавам ви да преследвате мечтите си, да не изневерявате на себе си (и на другите), да правите добро, без да очаквате нещо в замяна, да не избързвате с взимането на решения и да обичате хората, които са винаги до вас. Ето пожеланието на Алекс към вас: "Здравейте, Хайковци, желая ви много положителни емоции и много здраве през новата година! Вярвайте в себе си и постигайте целите си." Или пък следвайте философията на Г-ца Ужас, която е: "Не обичам да си правя планове или да имам определени очаквания. Каквото - такова."

С усмивка, Ани

Кой съм всъщност
В желанието да се харесам на хората около мен се преструвах за някоя, която не съм, и съм изгубила себе си! Гледам се в огледалото и не познавам човека, който се вижда отсреща!

Ситуация, в която всеки от нас е попадал, а някои от вас, тийнове, и в този момент усещат, че носят маска, която не могат да свалят. Запитай се - от какво ме е страх? Какво крия зад маската? Ще започна ли скоро да се опитвам да разкрия истинската си личност. И нужно ли е всички да ме познават, или само тези, които са важни за мен? Готов ли съм да платя цената на истината? Дано през 2010-а тези от вас, които смятат, че са се изгубили в преструвки, да намерят сили да излязат от черупката.

Какво да правя с нашите

Майка ми постоянно ми заповядва и е майка-орлица. Не ми дава да стоя навън след седем, а съм на 13 години! Постоянно ми звъни! Като я питам защо, отговорът е "защото съм ти майка, затова". Моите родители не ме разбират за абсолютно нищо. Всеки път, когато споделям с тях, те или не ме слушат, или ме упрекват за това, което съм казала.

Още от най-интересните моменти от рубриката "Интимно" през 2009 четете в празничния брой 53 на "Хай клуб".  

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене