Кейт Мидълтън и кралица Елизабет II приветстваха звезди в Бъкингамския дворец

Кейт Мидълтън и кралица Елизабет II приветстваха вчера филмови звезди в Бъкингамския дворец послучай 60-ата годишнина откакто кралицата е патрон на Кралската академия за драматично изкуство, съобщи "Дейли мейл".

Част от гостите бяха Хелън Мирън, Алън Рикман и Джоан Колинс, британски легенди от сферата на киното като Роджър Мур, Джон Хърт, Ралф Файнс, Хелена Бонъм Картър, Алън Бенет и режисьора Стив Маккуин както и холивудската актриса Ума Търман.

Мидълтън показа тънката си фигура по време на събитието в червена рокля на известния дизайнер Александър Мак Куин, докато стоеше редом с кралицата, поздравявайки гостите .

Кралицата и Кейт Мидълтън си поприказваха с малка група от поканените 250 гости в известната бяла зала, преди да се преместят в бална зала за поредица от кратки изпълнения.

По време на представянето на наградата Уилям шеговито нарече Мирън (носителка на наградата на академията за най-добра актриса за ролята си във филма за кралица Елизабет II) " баба ", тъй като тя често е изобразявала кралицата в киното.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене