Michael Jackson and Lenny Kravitz - Another Day

Видеото се зарежда...

Майкъл Джексън отново завладя феновете си с второ ново парче, издадено след смъртта му. То се казва Another Day и е в дует с Лени Кравиц, научихме от 24chasa.bg

Оригиналното анимирано видео към парчето е дълго 1:27 минути. Според коментари във фенския сайт http://mjstar.com само за 24 часа то е било видяно над 100 000 пъти в YouTube. Като собственици на авторските права Sony Music Enterprises обаче са настояли видеото да бъде свалено.

В друго видео в YouTube Лени Кравиц разказва за песента, като заявява, че човекът, качил клипа на Another Day, няма нищо общо нито с него, нито с Майкъл. „Не знам кой е той и как се е сдобил с него, не знам какво цели, но този човек няма нищо общо с песента", казва певецът.

Започнах да работя с Майкъл по една песен, която така и не видя бял свят", разказва Лени Кравиц за проекта. Той самият е автор и продуцент и свири на всички инструменти в аудиото.

Искам всички фенове, които обичат Майкъл, да чуят парчето в цялостния му вид, такова, каквото с Майкъл си го представяхме, а не някакви си 90 секунди от него", категоричен е Лени Кравиц.

Това обаче беше най-невероятното изживяване в кариерата ми. Той е наистина прекрасен човек, много забавен, смяхме се през цялото време в студиото", завършва Кравиц.

Още интересни новини на www.24chasa.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене