Сани Жекова - и сме красиви, и сме най-добри

Александра Жекова често попада в класациите за най-красиви спортистки. Сега в Сочи елегантната състезателка по сноуборд мина през олимпийските игри и трасета под добре познатото в родния спорт мото "И сме най-красиви, и сме най-добри".

Освен със сексапил и изящно каране обаче този път Сани Жекова впечатли най-вече и със своята изключителна скромност. Чаровната софиянка твърдо е в Топ 5 на най-добрите сноубордистки на планетата. Но категорично е най-толерантната! След като италианката Микаела Майоли буквално я изхвърли от трасето и й отне напълно заслужения бронзов медал, българката не каза нито една лоша дума срещу съперничката си. В днешния агресивен век Сани се показа не само като добре възпитана, но и като изключителен спортист.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вечеи с SMS

"Не може да ме е яд на спортист, който е тръгнал да побеждава за страната си", великодушна бе Жекова. Въпреки че малшансът я спохожда на втори поредни зимни олимпийски игри. Преди 4 години във Ванкувър българката се контузи в квалификациите и по-късно не бе в състояние да стартира. 

Целия текст четете тук

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене