“Юнайтед” маха Бербатов

Димитър Бербатов (вдясно) е най-скъпият провал в историята на “Манчестър Юнайтед” и ще бъде продаден още през лятото, твърди вестник “Сънди мирър”.

"Манчестър Юнайтед" ще продаде Димитър Бербатов през лятото в най-мащабната чистка в ерата на сър Алекс Фъргюсън, научихме от trud.bg. Вестник "Сънди мирър" твърди, че българският нападател оглавява черния списък, чиято обща цена е 80 милиона лири (89 млн. евро).

"След 18 месеца Фъргюсън най-накрая загуби търпение към струващия 30,75 милиона лири Бербатов", пише журналистът Саймън Мълък.

Останалите на сергията ще бъдат Неманя Видич, Нани, Андерсон и Зоран Тошич. За последно сър Алекс освободи толкова звезди през 1995 г. - Пол Инс, Андрей Канчелскис и Марк Хюз.

"Бербатов е най-скъпият провал в историята на "Юнайтед" - пише още "Сънди мирър". - Българинът има само 20 гола в 66 мача. Раздялата с Бербатов ще позволи да бъде привлечен Карим Бензема, който отпадна, и е цел на Фъргюсън."

Вестникът цитира анонимен източник, който работи в клуба: "Четиримата халфове получиха много критики след загубата от "Лийдс". Но най-голямото разочарование бе Бербатов. Хората казват, че имал фантастично докосване на топката. И безспорно е така. Но играта в играта трябва да си гладен и да работиш. Бербатов просто не тича достатъчно."

Нападателят не попадна в групата при 1:1 на "Юнайтед". Официалата информация е - контузен в коляното и може би най-накрая ще се наложи операция!

Още спорт на www.trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене