Сър Алекс спря Берба за коронацията му като №1

Димитър Бербатов ще се окичи със званието "Футболист на годината" утре, но няма да получи наградата лично, научихме от trud.bg. Клубът му "Манчестър Юнайтед" спря 30-милионната звезда от пътуване до България за церемонията в НДК.

Въпреки големите усилия на футболиста и агента му Емил Данчев шансът Берба да вземе приза от ръцете на водещата на шоуто - репортерката Ели Гигова, граничи с нула.

"За съжаление ситуацията е такава - коментира за "Труд" Данчев вчера в 15 ч. - Решението на Фъргюсън е твърдо, поне към момента..."

"Юнайтед" е на лагер в Катар, където шампионът на Англия избяга от снежните бури у дома. Отборът се прибира в петък в Манчестър, а Берба се надяваше да получи разрешение от сър Алекс да си дойде "пътьом" до София за шоуто.

А на него капитанът на България ще стане за рекорден шести път №1 у нас. Втори в класацията на спортните журналисти е Стилиян Петров, направил много силна година във Висшата лига.

Капитанът на "Астън Вила" обаче също няма да присъства. Неговият тим гостува утре в първи полуфинал за Купата на Лигата срещу "Блекбърн". Решителният мач съвпада с церемонията в Зала 2 на НДК.

Още спорт на www.trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене