Пиърс Броснан пристигна в София да снима "Сървайвър"

С брада на 2 дни и черна шапка борсалино Пиърс Броснан пристигна вчера за първи път в България. Холивудската звезда кацна към 13,40 часа на летище София с полет от Лондон, пише "24 часа".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Агент 007 излезе през ВИП-а около 15 минути по-късно. Обграден с четирима охранители, той се появи облечен с вълнена жилетка и джинси в тъмносиньо, кожено яке и филцова шапка. За няколко секунди се спря, за да раздаде два-три автографа. “Много се радвам, че съм тук”, повтори актьорът няколко пъти пред журналистите, които го бяха обградили. Добави само, че снима филм с Мила Йовович, Дилън Макдърмът, Анджела Басет, и побърза да се шмугне в колата. При посрещането на звезди обикновено пред ВИП-а подреждат две или три лимузини. Този път само една кола очакваше да превози звездата. Вместо да седне отзад, където стъклата са тъмни, Пиърс Броснан се настани на предната седалка до шофьора. Това със сигурност е предизвикало смут по светофарите сред останалите шофьори, които са успели да зърнат актьора на една ръка разстояние.

Холивудската звезда е в София заради участието си в екшъна “Сървайвър”. Лентата започна да се снима в Лондон през януари, а сега продължава в киностудиото в “Бояна”. Във филма на режисьора Джеймс Майктейг участват още няколко прочути имена. Днес пристига Мила Йовович, която идва за втори път у нас. В актьорския състав са и Анджела Басет, Ема Томпсън и Дилън Макдърмът, които може би също ще видим в София. Снимките на новата лента на “Милениум филмс” у нас ще продължат две седмици.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене