Генка Шикерова за малко да припадне в "Тази сутрин"

Генка Шикерова и Константин Караджов ядат солети по време на рекламите в студиото на “Тази сутрин”.

СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Генка Шикерова за малко не припада, докато води сутрешния блок на Би Ти Ви "Тази сутрин". Става й лошо, защото е в началото на втората си бременност. Това обаче не се вижда в ефира, защото колегите веднага пускат рекламите, а след тях и видеоматериал. Това разказа самата Генка Шикерова вчера при Десислава Стоянова и Александър Кадиев в "Преди обед".

И макар сега, вече бременна в 5-ия месец, да се чувства добре, още си спомня как колегата от сутрешния блок помага. Константин Караджов все използва моментите, в които вървят реклами, за да излезе от студиото и да занесе на Генка солети. "Преди месец той беше дежурен по солетите. Когато ми ставаше лошо, тичаше и ми носеше по време на рекламите. Сега вече не се налага", разказа с усмивка Шикерова вчера.

Тя все още не знае дали ще има момиче, или момче, защото ще научи пола на детето си другата седмица. "Таткото иска да е момче, а на мен и с момиче ми е добре", обясни Шикерова. С приятеля си Неделчо Златанов тя вече има дъщеря - Александра, която на 30 април ще навърши 3 г.

"Това е много добре планирана и решена бременност и се радвам, че се получи", обясни Шикерова. Тя все още не знае кога ще излезе в майчинство. При първата си бременност го прави 2 седмици преди раждането. Най-вероятно ще е на работа до края на май. "Няма да раждам в ефир", пошегува се тя.

Промените в телевизията обаче продължават. Емо Чолаков вече е директор на екипа "Прогноза за времето", където замени Христина Балинска. И двамата остават на екран и ще казват какво ще е времето.

От 1 април в Би Ти Ви отива Росен Цветков - водещият на сутрешния блок на БНТ 1 "Денят започва". На новото си работно място той ще се занимава с разследваща журналистика. Все още не се знае кой ще го смени в държавната телевизия.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене