За мъже с изтъняваща коса

Мъжете с изтъняваща коса също се нуждаят от ефективна грижа. Експертите на Schwarzkopf в грижата за коса разработиха високоефективен шампоан за мъже с изтъняваща коса: кофеинов шампоан Schauma Hair Activator. Формулата с кофеин стимулира растежа на косата и активира корените й. За забележимо по-здрава и издръжлива коса с всяко измиване.

Кофеиновият шампоан Schauma Hair Activator предлага оптимална грижа за изтъняващата коса. Формулата с кофеин активира корените на косата и стимулира растежа й след всяко нанасяне. Активните съставки проникват в корена и подсилват косъма до върха. Така косата става 100% по-издръжлива и с повече обем. Просто втрийте внимателно шампоана в мокра коса и го оставете да престои две минути. След това изплакнете хубаво.

Кофеинът е активна съставка, която стимулира растежа на косата, когато се нанася върху космените фоликули. Развитието на здравата коса започва от фоликулите. В много случаи тяхното правилно функциониране е нарушено от нивото на тестостерона. В следствие корените не получават достатъчно енергия и умират в зародиш. Така се появява плешивостта.

Кофеиновият шампоан Schauma Hair Activator активира корените на косата и я стимулира да расте. Schauma Hair Activator - вашият експерт за жизнена и обемна коса.

Препоръчителна цена: 3,29лв.

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене