Антония Петрова: Българката е малка, грозна, черна и с крив нос

Снимка: ТВ7

Българката е малка, грозна, черна и с крив нос. Това заяви Антония Петрова пред TV7. Скандалната носителка на титлата „Мис България" уточни, че твърдението е на нейния съпруг Александър Бередин, но самата тя също споделя мнението му.

С изказването си блондинката от Перник категорично разкритикува хубостта на сънародничките си и допълни, че трябва да се отиде в Русия, за да се разбере защо Бередин е прав в твърденията си.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Антония Петрова каза още, че няма никакъв смисъл от многобройните конкурси за красота у нас. Според нея целта на тези мероприятия е благотворителност, а самата тя би се явила единствено на „Мис България" и „Мис Свят".

Най-критикуваната наша миска сподели още, че няма нищо вярно в писанията на жълтата преса относно намеренията ѝ да премахне две от ребрата си. С увереност в красотата си Антония обясни, че е достатъчно слаба и няма да се подлага на пластични корекции.

Блондинката отрече и слуховете, че е обогатила гардероба си с палто от котешки кожи. Тя действително имала скъпа връхна дреха, но изработена от норки, а не от домашни писани. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни
Стартира инициатива „София – световна столица на спорта за 2024 г.“

Напишете дума/думи за търсене