Историята на Ана и Иван

Ана е закръглено момиче, но вътрешно е много добра, умна и с чувство за хумор.Тя харесва едно момче от нейния клас на име Иван, но понеже тя е от по-затворените деца, той не я забелязва, въпреки че тя полага много усилия само за една негова усмивка.

Един ден Ана тръгва за училище както обикновено. Когато влиза в училище и всички я поздравяват. Едно от най-хубавите момчета в училище я спира и я пита дали искат да си пишат домашните заедно. По-отворените момичета от нея и правят комплименти постоянно. Учителите пък не спират да я хвалят - и тя не знае защо, пишат и шест само на една нейна дума.
Идва време за обяда и всички слизат в столовата.Ана вече се движи с най-популярните момичета от училище.

По време на обяда,слушайки разговорите на своите нови "приятелки" Ана се замисля за това,че те са повърхностни. Междувременно тя вече е разговаряла с Иван, и той се влюбва в нея, без да подозира, че това е грозната и дебела Ана от неговия клас.

В едно от междучасията Ана отива до тоалетна.Там среща нейната най-добра приятелка Дани - странно момиче като нея, което я пита:
- Искаш ли и ти да станеш като тях - красива, но глупава?
- Не знаам... - объркано отговаря Ана замислена за нещата, които е видяла през този ден прекаран с "известните" ученици. Искам да бъда просто себе си... Но и всички да ме харесват и ценят такава, каквато съм.

На излизане от тоалетната тя вижда Иван.
- Искам да бъда с теб независимо каква си... - казва той, след като и обяснява, че той също я харесва отдавна и че е помолил останалите да не се държат гадно с нея. Ана е много щастлива. Целува Иван и му казва, че и тя иска да е с него въпреки всичко. Така те стават една от най-сладките двойки в училище и са щастливи заедно.

А мен вчера ме срещна Дани и ми каза поуката от тази история: И въпроса до едно се свежда-имаш ли сърце,а не как изглеждаш?!

Обичам ви ХАЙ КЛУБ !
Целувки

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене