Мечтата да ги видиш на живо

Здравейте hiclub.bg!!!

Ще ви разкажа една история... за най-хубавият ден в живота ми (а най-хубавото е, че не само за мен беше the best day of my life!)

Ще започна отначало, ще се опитам да опиша всичко, за да можете да разберете наистина какво беше чувството, но въпреки, че само ще се опитам да опиша емоциите (които бай дъ уей още ме държат) Чувството не може да се опише или предаде, ако не си бил там...!!!

15.12.2009 Тази дата няма просто как да се забрави!!! Както аз, така и много други ще я помнат, повярвайте!!! Ден преди 15ти си мислех как искам да дойде 16ти и аз да кажа „Ейй не предполагах, че 15ти ще е най-хубавият ми ден в живота", но отново има едно положително НО - „но уви - ето наистина беше най-хубавият ми"!!! Все още се чудите какво толкова станало на 15ти декември вее??? Е ще ви кажа... Осъществих една от най-големите си мечти!!! Видях любимата си група на живо!!! Да, видях ги!!! - The Backstreet Boys!!! Концерта беше в Белград и пътувахме седем часа с автобус (аз не мога да издържам да пътувам с автобус, но - успях да издържа целият път!!! Сега разбирам защо... важна е причината поради, която пътуваш! А аз определено исках да стигна до BSB). Повечето от феновете, с които пътувахме ги познавах от skype. Когато ги видях и на живо - леле, колко е хубаво да споделяш колко много обичаш любимата си група без да те помислят за луд!

Не се бяхме виждали лично с повечето от феновете, но както казах, се познавахме от доста време, пишейки си по skype! Искам да кажа, че всичките са невероятни хора. Толкова мили, и наистина, наистина страхотни хора. Ако може да ги поздравя и чрез hiclub.bg (поздрави на Мими, Цвети, Пепи, Люси, Юлето, Янита, Рая, Ели, Радко) Супер сте хорa.

За да не се отклонявам от темата ще продължа... Тръгнахме с автобуса. Когато ноближихме арената в Белград видяхме огромен билборд на BSB. Представете си какво стана, когато цял автобус с български фенове на групата видяхме плаката. Всички вадим фотоапарати и снимаме, докато автобуса си върви, нетърпеливи, радостни, усмихнати до уши, когато автобуса спря набързо се оправихме и слязохме и тичешком тръгнахме.. и снимахме ли снимахме ♥ ♥ ♥ Дори имаше плакати налепени по оградата на отсрещното шосе - и какво си мислите направихме? Откъснахме си няколко за спомен! След всичко това направихме обиколка на Белград - искам да кажа, че не съм и предполагала, че ще ми хареса града, но наистина е много красив, повярвайте има какво да се види!!! Стигнах и до наистина същественият момент в моята история - концерта!

Беше от осем вечерта сръбско време! Пристигнахме пред Арената (забравих да кажа, че е невероятно голяма), тръгнахме тичешком, хората ни гледаха и ни се усмихваха и казваха нещо, а аз си мислех - да щастливи сме, защото сме на път да осъществим мечтата си! Докато си пазарувахме backstreet stuff в арената, чухме BSB на soundcheck! Само при мисълта, че ги чуваме (дори и да не ги виждаме) се растреперахме едва ли не. Бяхме нетърпеливи за дългоочакваният концерт... и ето на ...

Светлините угаснаха... На таблото на сцената се появиха BSB. Те ходеха напред, ходеха... музиката беше невероятна... на екрана гледах BSB, които се засилиха и тичайки сякаш към нас - изкочихаа сякаш от монитора... след това се появиха на сцената! Бяха като по клиповете, видях тези, които седят на стената ми вече две години. Не осъзнавах, че ги виждам, БГ феновете викахме с пълен глас... Концерта беше невероятен, просто не може да се опише с думи, емоцията беше просто... наистина не мога да я опиша с прости думи!!! Наслаждавахме им се, пеехме заедно с тях, снимахме... Гледах и не осъзнавах, че ги виждам, а всеки път (на няколко момента ми се случи да се осъзная малко) - та всеки път, когато се замислях и си казвах "ейй те са пред мен" Звучат страхотно на живо, а те самите - олелеле - те бяха повече от невероятни!!! ♥♥♥

Раздадоха се до край, казаха, че ни обичат, даваха ни да пеем!!! Страшно много ни махаха - гледаха към нашият сектор страшно много и да се надяваме видяха и плаката!!! Имах чувсвото, че щях да се разплача от радост. Дано с това писмо малко или много съм ви докоснала до емоциите, които ние преживяхме.

Отново искам да благодаря на всички BSB BG FanS, защото са изключителни хора. И не на последно място искам да благодаря на агенцията, с която пътувахме до Белград, защото малко или много ни помогнаха да осъществим общата си мечта


Поздрави, Дени

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене