Неочакван дует - Косъма и Гери с акустично изпълнение

Александър Сано, известен още като Косъма от филма "Под прикритие", влезе в Базата на шоуто "Къртицата 2" с китарата си, оръжието му срещу скуката и битовизма. Разнообразявайки себе си и останалите участници във формата, актьорът засвири нежно на струнния инструмент, озвучен от гласа на Гери, стана ясно в ефира на ТВ 7.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Освен актьор, в близкото минало Александър Сано беше и успешен музикант.

В приятелски разговор пък между Емил и Бориса, две тотално разминаващи се в разбиранията си личности, виждаме как един привърженик на грубостите и една нежна дама, търсеща своя джентълмен, могат да си споделят лични неща и да си дават съвети. В контекстта на разговор за бивши любови Емо получава ценни съвети за държанието си и в частност за това към участничка в Къртицата 2, която той харесва.  

Дали с комплиментите си за певческите й способности Емил не показа видимо симпатиите си към красавицата Гери?

На фона на идиличните новини от по-горните редове обаче, контрастира неприятният инцидент, който направи оперният певец Стоян Бончев - бивш участник във формата. Той получи фатална контузия по време на приятелския мач между отборите на Вини Джоунс и Илиян Киряков. Съперникът му Емил Русев провокира ситуация, в която пострада кракът на Стоян, а тежката контузия го отведе директно в спешното отделение на столична болница. Специалистите установиха лошо счупване и бяха категорични,  че деликатното му състояние изисква сложна медицинска интервенция и дълго възстановяване.

Преди да влезе в Базата Стоян сподели, че целта му е да прави добро шоу в "Къртицата 2: Разтърсване", но всичките му старания в тази посока го представят като лош актьор. Комплексиран, наранен мъж, без реална представа за собствената си персона и лишен от чувство за хумор. Такъв бе той в очите на повечето свои съотборници и коментаторите в студиото на предаването.

Въпреки сравненията на мнозина за кадифения глас на Стоян с този на легендарния Борис Христов, не това демонстрира той пред десетките камери, следящи всеки негов жест в риалитито.

Преди години Бончев нарушава правилата за движение по пътищата и посреща фиша за глоба с думите: "Баща ми е депутат, това няма да се размине без последствия".

Стоян е син на починалия през 2010 г. независим депутат от 38-то Народно събрание и експерт по ядрена енергетика Веселин Бончев.

Още за Стоян:
Личен рекорд: Когато е 24-годишен, Стоян Бончев става национален вицешампион по вдигане на щанга от лежанка с тежест 200 кг.
Големият завой към оперното изкуство се случва преди 8 г., когато той вече се е дипломирал от УНСС, работил е в Международния отдел на Главна прокуратура и е бил мениджър продажби в известна строителна компания.
Най-добрият съвет: Рок певицата Ани Лозанова му дава нестандартния съвет да отиде при отец Георги от софийската църква "Света Петка Самарджийска", който да оцени певческия му талант. Преди да се посвети изцяло на вярата, отецът бил оперен певец и посъветвал Стоян също да се ориентира в тази посока.
Така той зашитава магистратура по "Класическо пеене" в НБУ.
Ментор и музикален преподавател на Стоян Бончев е световноизвестният тенор Бойко Цветанов, с който работят ползотворно от години. Той пръв му казва, че е не само бас, но е истински "черен" бас.
Репертоарът на певеца включва най-популярните басови арии, български народни песни, руски песни, евъргрийни, канцонети, песни от мюзикъли. Стоян Бончев изнася съвместни концерти с Бойко Цветанов и Алекс Зографов, има самостоятелни участия в България, Франция, Австрия и Швейцария.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
5 храни, които повдигат настроението, според науката
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?

Напишете дума/думи за търсене