Брад Пит изненадан от връчения "Оскар"

<span class="srcRef">Източник: <a href="http://www.shutterstock.com/" target="_blank" rel="nofollow">Shutterstock.com</a></span>

Холивудският актьор, а от скоро и продуцент, Брад Пит никога не е предполагал, че ще спечели филмовото отличие "Оскар", както всъщност се случи на тазгодишната церемония по връчването на наградите. Чаровникът дори призна, че се чуди къде да постави отличието, което грабна като продуцент на филма "12 години в робство".

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

"Нямам представа къде ще сложа статуетката..., дори не съм предполагал, че ще спечеля такава", коментира актьорът пред E!News.

По време на речта си 50-годишната звезда благодари на всички, които са участвали в създаването на филма.

"Благодаря на всички за невероятната чест, която ни оказахте с тази награда. Знам, че говоря от името на всички, които стоят зад мен и мога да кажа, че за нас беше абсолютна привилегия да работим по историята на Соломон. Всички ние стоим тук тази вечер благодарение на един човек, който ни събра, за да разкаже тази история, благодарим ти, Стив Маккуин", каза Брад Пит.

Колегите на звездата от филма не останаха безучастни и заявиха, че без Пит този филм никога не би могъл да спечели наградата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене