Английският актьор Джеймс Дарси инкогнито у нас

Мила Йовович пусна тази снимка в социалната мрежа.

Джеймс Дарси - английският актьор, който преди време лично Мадона избра за главната роля в биографичния филм за крал Едуард VIII, дойде инкогнито в София за два дни по работа.

Той засне няколко сцени в "Сървайвър" - политическия трилър, който се снима у нас от миналата седмица. Издаде го колежката му Мила Йовович. В сряда вечерта тя публикува снимка с актьора в инстаграм - приложение на фейсбук, и написа: "Ооо! Днес си казахме довиждане с разкошния и суперготин Джеймс Дарси. Имахме взрив и ще се видим отново в Лос Анджелис!"

Той върна жеста, като пусна същата снимка в профила си в инстаграм: "Толкова ми е тъжно. Последният ми ден на снимачната площадка с несравнимата Мила Йовович.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Прекрасна и звездна жена." Дарси показа още и кратък клип на декорите в киноцентъра на "Ню Бояна филм", както и кадър с Дилън Макдърмът - другия актьор, който участва в лентата. За него е написал: "Макдърмът винаги изглежда толкова готино на снимки. Без да се усмихва, както се вижда. И аз никога повече няма да се усмихвам на снимки."

"Сървайвър", заради който и Пиърс Броснан е у нас, ще е готов догодина.

Междувременно днес е световната премиера на "300: Възходът на една империя", който е изцяло заснет в студиата на "Ню Бояна филм". Това е най-големият и сложен филм, правен някога в България.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене