Гаджето на Тошко се нарисува отзад

Гаджето на Неделев показа новата си татуировка

Красивата пловдивчанка Вили, която е спрягана за любовница на Тодор Неделев, си татуира целия гръб. Танцьорката нарисува на задната част от тялото си огромна плетеница от пера. Изработката на татуса продължила с дни. "Болката си заслужаваше", призна брюнетката във Фейсбук. Тя обаче е категорична, че не би си направила татуировка, посветена на Неделев. Бившето гадже на национала - Стилияна, бе изписала името на Тодор на няколко места по тялото си.
Междувременно футболистът на "Майнц 05" е използвал визитата си у нас, за да се види тайно с Вили. 21-годишният Неделев игра в контролата срещу Беларус в сряда, а след това намерил време и за 10 години по-голямата си приятелка. Какичката оплете ума на Тошко още в началото на годината, преди той да замине за Германия. Преди това Неделев преживя тежка раздяла и няколко месеца нямаше дама до сърцето си. Оттогава той ходи с червен конец на лявата ръка.
Мълвата говори, че голямата надежда на националния ни отбор е получил специален романтичен подарък от Вили за рождения си ден. Неделев посрещна празника си сам в Майнц точно преди 1 месец, но сега бил изненадан от половинката си. Вили е фенка на "Ботев" (Пд), но откакто Тошко не е в отбора, ходи по-рядко на стадиона.

Вили е фенка на "Ботев" (Пд)
Вили е фенка на "Ботев" (Пд)
Тошко намери време и за любов покрай националния
Тошко намери време и за любов покрай националния
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене