Харесах момчето на приятелката ми

Една моя приятелка много харесва едно момче. Покрай всичките преследвания на момчето започнах и аз да си падам по него, а после стана по-сериозно. Аз много искам да разбера повече за него, защото виждам, че той също хвърля погледи към мен. Но не знам как да го направя, защото ако приятелката ми разбере, че искам да се запозная с него и мисля, че той също има симпатии, ще ми се обиди, а не искам да я губя.

Анонимка

Анонимке, прекрачила си приятелството ви не когато си харесала момчето, а когато си се възползвала от позицията си, за да се докопаш до него. Трябвало е да се отдръпнеш в момента, в който си разбрала накъде отиват нещата. Сега изпитваш вина и си казваш: "Ох, много ми е мъчно за приятелката ми!", но истината е, че няма значение дали той има симпатии към теб или не. Решението е твое. Има шанс да се оправят нещата, ако не действаш егоистично и не погазваш приятелството ви.

Влюбена в ром

Здравей мила Ани, харесвам едно момче страшно много. Той мен също, но има един голям проблем. Казах на мама за него и тя каза, че е циганин, което е вярно. Каза още, че не ме заслужава и да си намеря друго момче. Не искам да го зарежа. Момиче, 13.

Отговорът на този и други въпроси към психолога Анна Жукивская четете в новия брой на списание "Хай клуб".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене