Орлин Горанов: Внимавайте, имам фалшив профил във фейсбук

„Внимавайте, имам фалшив профил във фейсбук", предупреди своите почитатели певецът Орлин Горанов в студиото на „Всяка неделя" по Нова тв. Той предупреди ползващите социалната мрежа да внимават, защото може да станат жертва на измамници. „Никога не съм си правил профил, но други го направиха и изпращат от мое име покани за приятелство", разказа Горанов.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

„Бил съм и пренебрегван и удрян, но винаги съм намирал сили да се изправя след това, нашият занаят не е изключение, така се случва обикновено", призна той пред Кеворк Кеворкян.

„В последните 24 години се борим за свобода, но не можем да се отървем от слободия, това е опасно", каза още Орлин Горанов. И обяви, че иска да живее в една нормална държава, а не сред хора, които не се съобразяват с нищо. „Трябва да има правила и всички да ги спазваме, побърквам се, когато видя хора, които не се съобразяват с нищо", продължи певецът.

„Възприемам публиката като обикновени, нормални хора, не ги деля по политическа линия или по етнос - уточни изпълнителят, който не скри левите си пристрастия. - Затова и да съм пял по политически мероприятия, не съм се интересувал от тази страна, а единствено от хората в залата".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене