Кучето на Александър Кадиев напишка компютъра му

В понеделник вечерта Александър Кадиев влиза в стаята, в която се намира компютърът му, и застива, пише "24 часа". Сварва кучето си - померана Джанго, който е на 1,5 г., да пишка с вдигнат крак срещу стационарния му компютър.

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

"Затичах се към него, но докато стигна, беше вече късно. Свърши, усмихна ми се и си тръгна", разказва Кадиев възмутено. Той уточни, че любимецът му може и да пишка в жълто, но течността, която изтичала обратно навън от компютъра, била черна на цвят. Заедно с нея имало и мъртви насекоми.

Актьорът веднага изключил захранването на компютъра, разглобил го и го почистил част по част. Два часа по-късно, убеден, че е изчистил цялата течност, той пуснал отново компютъра си. Оказало се обаче, че е забравил да забърше най-горното гнездо, в което се намира един от 6-те му харддиска.

"Вътре имах важни за мен и моя живот неща", обяснява синът на Катето Евро. Затова вчера вечерта занася компютъра на ремонт при приятел, който обещава да спаси данните от повредената памет.

"На Джанго му се размина, защото съм хуманист, май трябваше да го набия на момента, но не го направих", добавя актьорът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене