ЦСКА с първа загуба в контролите

ЦСКА записа първа загуба през подготвителния период. „Армейците" отстъпиха на руския „Волга" с минималното 0:1, съобщават от 24chasa.bg. Срещата с игра под проливен дъжд и бе прекъсвана на няколко пъти, заради проблеми с осветлението в спортния комплекс в Турция.

В началните минути на двубоя събитията се развиваха в средата на терена. В 4-а минута Тодор Тимонов отправи плътен удар извън границата на наказателното поле и затрудни максимално вратаря на „Волга". Няколко добри шанса за гол се откриха пред Саидходжа, но изстрелите му попаднаха в тялото на Коченков.

В 33-а минута на двубоя се откриха две възможности за гол пред „армейците". Първо простреляно центриране на Тимонов като по чудо не попадна в мрежата на Коченков, а след това Попов с глава прати топката в аут.

До края на полувремето Тимонов пак затрудни руския страж, след топовен изстрел. Първата част приключи две минути по-рано, тъй като осветлението на стадиона угасна.

През второто полувреме в игра за "червените" се извършиха множество смени, като в игра не се появи само резервният страж на ЦСКА - Божидар Стойчев.

Първата опасност пред вратата на руснаците, през втората част, отправи включилият се след почивката Делев. Той дриблира между двама защитници и отправи мощен удар, но вратарят изби. Румен Трифонов също опита да изненада Астахов с прехвърлящ удар, но липсата на късмет му попречи.

В 70-а минута Руи Мигел бе изведен в отлична позиция, но топката му бе избита в последния момент. В 73-а минута след груба грешка на Иван Караджов, „Волга" откри резултата. Точен бе Виноградов. Караджов се реабилитира на своите съотборници след като спаси отлично две последователни положения за руският тим.

Митко Илиев имаше шанс да изравни, но ударът му от малкото наказателно поле мина над напречната греда. В 98-а минута бе последния шанс за ЦСКА да вкара, но в последния момент защитник изби топката от краката на Руи Мигел.

Още спорт на http://24chasa.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене