Ангелинка между Христов и Скорчев

снимка: FHM

Сложен и завъртян в пируети е любовният многоъгълник около най-палавата тийнейджърка в историята на българския Big Brother- Ангелинка. Заради пловдивчанката дългогодишно мъжко приятелство остана в миналото, а в драмата между нея и футболистите Георги Христов и Теодор Скорчев, набъркани се оказват още две жени.

В Пловдив се говори, че любовният тутманик Ангелинка замесила още преди участието си в риалитито: „Тримата бяха в една компания, още докато Христов и Скорчев играеха заедно в Ботев. Голяма дружба имаха двамата, навсякъде заедно. Теодор страшно обичаше Ангелинка. Негови съотборници постоянно му снасяха информация, че тя му кръшка, но Скорчев беше толкова влюбен, че не искаше да вярва на ушите си".

Кога точно за пръв път са прескочили любовни искри между Ангелинка и най-добрият приятел на приятеля й, само те двамата могат да кажат. Но колеги от закрития вече „Нощен Труд" си спомнят: „Малко, след като излезе по свое желание от Big Brother (в началото на октомври 2008 г. - б.а), я поканихmе да бъде наш сътрудник, тъй като мечтата й бе да стане журналистка. Анонсирахме, че Ангелинка ще работи за нас. Самата тя предложи да напише светски материал за Георги Христов, тогава още футболист на Ботев, и се изсили, че ще разкрие пикантни подробности от личния му живот. Което така и не се случи".

Няколко месеца по-късно в спортната редакция получават имейл от анонимна дама, която се представя за приятелка на Катя. Коя е Катя ли? Катя е бившата любов на Георги Христов. За нея след малко. Та към въпросния имейл е прикачена снимка на Георги и Ангелина. Кадрото е с дата 11.06.2009, тоест във време, в което палавата брадърка все още се води приятелка на Скорчев.

Какво се случава после? Четете в новия брой на "Хай клуб"!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене