Истина или лъжа: Гала решила да уголеми гръдната си обиколка, слага силикон

От много време Гала искала да увеличи бюста си, но я било страх да не изгуби уважението на зрителите си, пише жълт вестник. След дълго обмисляне обаче водещата на "На кафе" в крайна сметка решила да направи корекцията. За нея ще се довери на един от българските хирурзи. Двамата дори се разбрали процедурата да бъде абсолютно безплатна. В замяна Гала обещала да направи реклама в ефира на предаването си.

Лъжа е, пише "24 часа". Това са пълни глупости. Няма такова нещо, категорично отрече написаното водещата на Нова тв. Тя обаче има подозрение откъде тръгва клюката.

"Зейнеб започна наскоро своята рубрика "Мисия красота", в която работим с много дерматолози и хирурзи. Явно оттам им е хрумнала тази безумна идея", обясни Гала.
Нейното име доста често присъства на страниците на жълтите вестници. Писанията там обаче обикновено нямат нищо общо с реалността.

"Утре вероятно ще решат, че ще си правя носа, защото в рубриката ще покажем човек, който има нужда от подобна корекция. После ще напишат, че ще се подложа на липосукция, по същата причина и така", допълни водещата на "На кафе".

Самата Гала преди години водеше българската версия на предаването "Пълна промяна".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Модата продължава да бъде за много слаби хора
Иван Христов с ново амплоа – ще става певец или китарист?
Свалката с колежка - извън офиса и бъдете дискретни
Стартира инициатива „София – световна столица на спорта за 2024 г.“

Напишете дума/думи за търсене