Млади рок групи се впускат в музикална битка на Kavarna Rock 2014

Снимка: bbc.co.uk

В Каварна ще се проведе Kavarna Black sea Battle of the Bands в рамките на Kavarna rock 2014, съобщиха организаторите. 

В края на юни фестът ще покаже богата програма, включваща едни от най-големите рок и метъл звезди, както и първия в историята на фестивала Kavarna Black sea Battle of the Bands, който ще се проведе на 27 юни.

Ще бъде предоставена уникална възможност на млади рок групи от България, Румъния, Русия, Турция, Грузия, Молдова и Украйна да се впуснат в музикална „битка".

Бандите, желаещи да се включат в Kavarna Black sea Battle of the Bands, трябва да изпратят демо запис на едно авторско изпълнение на роден език и още едно, което може да бъде и кавър на английски език до 15-ти април във Facebook страницата на Kavarna Rock или на [email protected].

Първият победител ще бъде избран от международно звездно жури, а вторият от публиката - по време на живото изпълнение на 27 юни. Фаворитът на журито ще сложи официалното начало на фестивала на 28 юни, стъпвайки на една сцена с легендите Europe, Krokus, Pretty Maids, Uli Jorn roth и ще грабне допълнителна материална награда от фестивала.

Спечелилите сърцата на публиката ще имат възможността да стартират вечерта на Helloween, Sabaton, Gothard и Jorn на 29 юни, както и да получат шанс да запишат свое парче в професионално звукозаписно студио. 

Виж тук новите електронни издания в MediaMall - цени от 1,20 до 4,80 лева - вече и с SMS

Това лято фестивалът подготвя допълнителна изненада и за футболните фенове - тези, които обичат рок музиката и най-популярния спорт в света, ще успеят да съчетаят тръпката на Kavarna rock 2014 и на Световното първенство по футбол.

Организаторите са предвидили видео стени, благодарение на които ще бъдат проследени най-интересните моменти на терена. Закупилите двудневен билет за фестивала предварително, ще получат ексклузивен билет за допълнителния 27 юни, когато ще се проведе първият Черноморски рок конкурс Black Sea Battle Band.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене