Нежната армия на Ники Михайлов

Само преди няколко дни той стана най-скъпият вратар в историята на българския футбол. Ето ви го в цифри: на 18 години петкратният европейски шампион "Ливърпул" го купи от "Левски" за някакви си 300 хиляди евро, на 21 го продаде "Твенте" за 1.5 млн. лири (около 3.3 млн. лв.), но си остави вратичка, че след 3-4 години може да си го върне срещу 5 млн. евро.

Тези цифри няма как да не възбудят доста златотърсачки, за които вратарят на националния ни отбор Николай Михайлов занапред ще бъде ултраапетитна хапка. Не че досега не беше. В будоара на юношата на "Левски" се отбиваха все жени от класа, но нито една от тях така и не успя да го върже - и него, и милионите му. Да проследим заедно кои се провалиха. Може би малцина знаят всъщност кое е първото гадже на футболния плейбой. Тя е топмодел във времето, когато Ники е едва 16-годишен, и се казва:

СНЕЖИНА ВЪЛКОВА

Легендите носят, че именно русокосата сексбомба е първата жена в леглото на Николай. Запознават се в столично заведение. За отношенията им се знае твърде малко - тогава вратарят не е толкова известен и жълтата преса все още не си прави труда да наднича под завивките му.
След 2-3 бурни месеца с кака Снежина идва ред на

СЛАВЕЯ СИРАКОВА

Футболните легенди Наско Сираков и Боби Михайлов така и не успяват да се сродят. През 2005 г., едва 17-годишен и все още част от отбора на "Левски", Михайлов-младши губи ума и дума по голямата дъщеря на Сираков. Покрай приятелството на бащите си Славея и Ники са заедно още от деца. По едно време обаче усещат, че помежду им прехвърчат любовни искри. Но не задълго...
„Връзката ни издържа само два месеца. Наистина със Славея сме близки от деца. Когато обаче отношенията ни прераснаха в повече от приятелски, осъзнахме, че не сме един за друг. Аз съм постоянно на лагери с "Левски", а тя все се сърдеше, че ме няма. Моите отсъствия й дойдоха до гуша. Разделихме се, но останахме приятели", разказва тогава току-що „разведеният" Михайлов.
Вече отново ергенче, в свое интервю Ники разкрива идеала си за жена: да е блондинка, да има сладникав външен вид. Абе с една дума - Барби. И предизвиква съдбата си. Не след дълго тя му изпраща сладко миньонче - руса, с чипо носле, типичната Барби:

НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА

Тогава бъдещият топмодел все още е блондинка, дори не е завършила училище и току-що е спечелила конкурса на Плейбой - „Мис Плеймейт". Николета пуска котва в сърцето на Ники Михайлов след едни нищо и никакви 240 секунди, в които той за пръв път я вижда в клипа на Устата „50 на 50".
Вратарят действа бързо - натиска педала на колата си и набива спирачки в Пловдив, за да се запознае с русото изкушение, което се навърта с перверзни пози и муцунки край рапзвездата.
Така започва една любовна приказка... През лятото на 2007 г., освен че жъне успехи на личния фронт, Михайлов цели бинго и с трансфера си в "Ливърпул". А без жена накъде? Взима Николета със себе си в Англия, а после и в Холандия, когато мърсисайдци го отдават под наем на "Твенте".
Нещата започват да се развиват скорострелно. Годежни пръстени за 7 хиляди лева, купени от бижутериен магазин в Лондон... Вести, че влюбените гълъбчета стягат сватба... А даже и че работят за близнаци... Правят си и татуировки, които ги свързват завинаги. От вътрешната страна на дланта на Николета грее Envie moi, тоест „Завиждай ми" - на френски. А на неговата длан същият израз на италиански - Еdvidiami.
Но нали има една приказка, че много хубаво не е на хубаво. На 14 февруари 2008 г., навръх "Свети Валентин", от Холандия долита неочаквана новина: „Край! Всичко помежду ни свърши!
Приключихме. Това са лични неща.Не искам моят живот да е достояние на хората. Николета е голямата ми любов. Преди да я срещна, не бях обичал истински друга", казва Николай. А тя: „Истината е, че с Ники се нуждаехме от разнообразие. Две години бяхме заедно. Млади сме, той е на 19, аз на 21.Живее ни се. Още си го обичам и много го уважавам. Но животът продължава..."
От този миг нататък кариерата на Николета като модел тръгва стремглаво нагоре. Докато е с Николай, тя позанемарява голите изяви, за да не ревнува вратарят. После обаче следват: уникална сесия за FHM, договор с модна агенция от Италия, сесия за младежката линия Miss Sixty, корици на MAXIM и FHM, титлата „Най-секси жена на света" според читателите на родния FHM...
Дотук с Николета. Но не и с плейбойките. Месец и нещо след като е пъхнал Лозанова в графата „бивши", дали за да й отмъсти, дали пък от чувства, Ники завързва отношения с

ФОЛКПЕВИЦАТА НИКОЛ

Отново блондинка, отново снимала се за „Плейбой" и FHM и отново по-голяма от него. Никол стяга багажа и се нанася в къщата на вратаря в холандския град Еншеде. Всичко става много бързо и също така бързо приключва. Юношата на "Левски" и видинчанката издържат в тандем по-малко от месец.
Кой на кого бие шута? Според близки до Михайлов инициаторът е той. Приближени до певицата обаче твърдят, че тя първа дръпнала шалтера. В интервю Никол негодува, че е трябвало да бъде под №2 в живота на вратаря: „Сега за него има много по-важни неща във футбола, отколкото в личния му живот." Явно това, че вратарят на "Твенте" поставя кариерата си пред нея, е решаващо за края на отношенията им.
Ники не жали твърде дълго Никол. Отново му трябва само месец, за да пъхне следващата жена в будоара си. Тя пак е с визия на сексбомба. Май вече е излишно да споменаваме, че и тя е какичка и е гастролирала върху страниците на FHM:

РАЛИЦА ТОШКОВА

За да не разгневява ревнивия Ники, който си избира жените от списанията, но вече като свои гаджета и хич не обича те да се събличат за снимки, надарената блондинка решава да прекрати модните си изяви. Дори отказва сесия и корица за „Плейбой".
Ралица толкова надълбоко нагазва в любовното море, че отправя изненадваща оферта на Михайлов: да го направи баща. Получава обаче отказ. Оказва се, че на Ники все още му държат влажно отношенията с Николета и през лятото на 2008 г. двамата се събират отново. За кратко.

След което следват още по-краткотрайни флиртчета. Но този път от модели Ники скача на фолкпевици. Първа е Емануела. Запознават се на конкурса "Мис Топмодел". За Михайлов фолкгърлата казва, че бил супергъзар и перфектен кавалер.
След Емануела в прегръдките на Ники се гушва Анелия. Да, гушва се в буквалния смисъл в баладата си „Продължавам". За снимките на клипа вратарят бие път специално от Холандия. И въпреки упоритите обяснения и на двамата, че гуш-гуш от снимачната площадка край „Кремиковци" не се е пренесъл на някое по-уютно и интимно местенце, ние не им вярваме.
След като се насити на моделки и фолкпевици, Ники решава да мине на спортистка. Така през зимата на 2008-a срещу 2009-а плейбоят „отстрелва" малката дъщеря на пловдивския милионер Ветко Арабаджиев

АЛЕКСАНДРА АРАБАДЖИЕВА

Професионална ездачка. Запознават се покрай родителите си, които са семейни приятели. Алекс живее едновременно и в Германия, където тренира за състезания с четирите си расови коня, и в Еншеде. "Но това не значи, че живеем заедно като семейство. Или пък че имаме планове да се женим. Още сме малки. Заедно сме през уикендите, защото в останалото време аз съм в Германия", признава си в началото на любовта им Алекс.
И още: „Въобще не съм си и помисляла, че може да пламне искра. Ники пръв започна да ми се обажда и така всичко стана спонтанно. Не разбирам много от футбол, но според мен да си вратар е най-отговорно на терена. И може би не се натоварваш толкова физически, колкото психически. Затова гледам, кoгато с Ники сме заедно, да разпускаме максимално - разхождаме се, смеем се, щастливи сме..." Щастието им изтрая до лятото на миналата година, когато се чу за раздяла. И въпреки че двамата изкараха новогодишните празници заедно във Велинград, Николай и Александра в момента не са заедно.

Кое ще бъде следващото попълнение в нежната армия на Ники Михайлов? Предстои да узнаем...

Николета Лозанова е едно от най-известните гаджета на футболиста
Николета Лозанова е едно от най-известните гаджета на футболиста
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене