“Левски” чака португалец

"Левски" очаква португалски десен защитник за проби на лагера в Кипър, съобщават от trud.bg. Ибериецът, чието име засега е засекретено, ще бъде наблюдаван и в контрола на шампиона. Ако пристигне навреме, е възможно футболистът да излезе още днес срещу "Динамо" (Минск).

След раздялата с Живко Миланов шампионът няма твърд титуляр вдясно на отбраната. Мениджърът Георги Иванов пробва Шакиб Бензукан и 19-годишния Стефан Станчев, който се завърна след наем в "Пирин".

"И на други постове могат да дойдат футболисти, но засега няма нищо сигурно", заяви Гонзо.

"Синята" легенда пак коментира изненадващото 0:3 с молдовския "Шериф" преди 3 дни: "По никакъв начин съперникът не ни е надиграл или смачкал. До резултата се стигна след индивидуални грешки и две дузпи, едната - на Иван Стоянов, който е на 17 години. Липсата на мотивация, на воля, на характер в някои футболисти обаче ме изненада. Нормално е на подготовка да си изморен, но трябва да превъзмогваш тези неща и да показваш това, за което си в "Левски."

Логично Георги Иванов докосна и темата с продажбата на Юсеф Рабех в руския "Анжи": "Това ни бе задачата - да продадем мароканеца и да можем да картотекираме дошлия ганаец Майкъл Тевия в квотата за чужденци. И преди съм казвал, че с раздялата с Юсеф ние губим добър футболист. Но самият Рабех е виновен за случилото се. Пожелавам му успех и дано покаже качествата си в "Анжи"..."

Според ситуацията на футболния пазар и представянето на централните защитници в контролите ще се преценява дали да бъде взет заместник на мароканеца.

Още спорт на http://trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене