Престана да ми пише

Престана да ми пише
Здравей Ани, аз съм момиче на 15 години и от една година харесвам момче, което е на 21. Виждали сме се един път и доскоро си пишехме по скайпа. Той казва, че много ме харесва и ме обича, също и аз така се чувствам, но напоследък не ми пише, а ако ми пише, е само едно "Здравей"! Защо се държи така??

АфРоДиТа

Виж сега, нека реално погледнем на ситуацията: виждали сте се един път, той ти казва, че те обича, и след това спира да ти пише. Шансовете са в полза на това, че той всъщност не те обича, защото е трудно за толкова кратко време, без реален контакт да има такива истински чувства. Оттам може би ще ти е лесно да си представиш защо не ти пише. Сигурно е намерил някое друго момиче, по което да сипе бисери.

Две момчета, с които не мога да бъда
Здравей, Ани. Проблемът ми е, че съм влюбена в 2 момчета, и се боя, че няма да се получи нито с единия, нито с другия. Единият е с 2 години по-голям от мен, харесвам го от една година, учи в моето училище, миналата година съвсем случайно го видях и се влюбих от пръв поглед, той знае, че го харесвам, и откакто узна, ме избягва. Сега за другото - то е на моите години, учи в моето училище. Проблемът е там, че неговият най-добър приятел много ме харесва. Ако се заговоря с някое момче, то идва и го прогонва, искаше да пребие бившето ми гадже и т.н. Моля, посъветвай ме!

Отговорът на този и други въпроси към психолога Анна Жукивская четете в новия брой на списание "Хай клуб".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене