Скъпа, обичам и футбола

Жури от най-големите експерти и любители на футбола определи 14-те най-оригинални послания в конкурса на PUMA „Скъпа, обичам и футбола!". Около 1000 футболни фенове се извиниха на своите половинки за това, че в Деня на влюбените ще прекарат няколко часа пред екрана, вместо да посветят цялото внимание на приятелките си.

Дамите, които са голяма част от участниците в конкурса, показаха, че са способни да проявят толерантност към своите партньори и да им позволят да се отдадат и на любимата си игра.

Извинението на Любомир Цветанов, което събра най-много гласове сред журито, сравнява обичта му към половинката с не по-малката му любов към Арсенал и Лацио:
"Скъпа моя, обичам те! Така, както обичам Арсенал и Лацио! Липсваш ми, както "А" група през зимната пауза! Желая те така силно, както Арсенал желаят Шампионската лига и както Гонзо желае да бие дузпа на Бате Борисов! Опияняваш ме така, както българска водка Юсеф Рабех и ирландско уиски Пол Гаскойн! Ти си по-страстна и от Вили Вуцов по време на мач! Без теб живот няма, както няма и Пловдив без Ботев! Когато си до мен, краката ми се разтреперват като на Ники Михайлов срещу Вердер! По-красива си от Бекъм и Роналдо и по-нежна от Алън Смит и Гути! Не мога без теб, както Иван Иванов без Иван Караджов! Обичам те - няма спор, но обичам и приятелите си, които ме чакат пред телевизора, обичам и студената си бира, обичам и футбола! Затова днес на 14 февруари ще съм с другата моя любов - футбола, а с теб ще бъда цял живот! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене