В прегръдките на съня

Всички знаем, че сънят е изключително важен за целия организъм. Той е основна човешка нужда и може да повлияе на настроенията, концентрацията и работните ти задължения през деня. За да си създадеш добър навик вечер и да си запазиш ценните часове от нощта за „лично време" и пълноценен сън, Always Night те насърчава да започнеш твоя нов вечерен режим от днес нататък. Добрият сън е дълбокият сън! Наслади му се с Always Ultra Night и блажено се потопи в прегръдките на съня!

Как една превръзка може да ти помогне да спиш спокойно?

В повечето случаи, "онези дни" могат да причинят проблеми, когато става въпрос за здрав и спокоен нощен сън. Когато си в менструация, страхът от изцапани чаршафи и унищожено бельо могат да създадат безпокойство и излишни притеснения по време на сън. Вече не е нужно да се притесняваш, вече можеш да си легнеш като знаеш че си напълно предпазена през нощта с нощните превръзки Always Ultra Night - продукт, специално създаден да се справи с неприятното нощно кръвотечение.

Д-р Ейдриан Уилямс, експерт по изследване на съня в болница St. Thomas, Лондон, състави специално за всички жени няколко важни съвета за здрав нощен сън:

Преди лягане
• Използвай нощта за свое неприконовенно „лично време", за да се отпуснеш и поглезиш в подготовката за спокоен сън
• Когато се подготвяш за лягане, избягвай стимуланти като кофеинови напитки и шоколад
• Един час преди лягане лека храна може да е добре за добър качествен сън и топла, млечна напитка или чай от лайка може също да ти помогне да си починеш

• Тонизиращи упражнения преди лягане ще освободят адреналина ти и ще подействат на възможността да заспиш. Ако обичаш да се упражняваш вечер, но имаш проблем със спането, ограничи упражненията между 4 и 7 следобед.
• Спалнята трябва да е едновременно тиха и хладна (отколкото топла). Около 18C е идеалната температура.

По време на сън
• Използвай Always Ultra Night, за да премахнеш безпокойството от протичане и за да си сигурна, че си напълно защитена през цялата нощ. Менструалното безсъние е вече история.

• Ако се събудиш посреднощ и погледнеш часовника, за да видиш часа, обърни часовника на обратно, за да скриеш времето. Според последните изследвания, знаейки колко е часът нарушава съня допълнително

• Ако се събудиш през нощта, избягвай да светваш лампата, защото нарушаваш производството на хормона мелатонин. Мелатонинът може да регулира органите на тялото с биологичния часовник и е важен за качествен сън.

С носене на правилния продукт, жените могат да се насладят на подобрен сън и намален стрес по време на менструацията. В зависимост от течението, нощната превръзка Always Ultra може да те предпази до 12 часа. Така че, единственото, от което се нуждаеш, е да предпазиш безценните часове на нощта и да се мушнеш блажено между чаршафите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене