Специална пролетна оферта

Ако до сега сте стъпвали във фризьорския салон само за подстригване, сега L'Oreal Professionnel ви кани да се насладите и на други професионални фризьорски услуги.

Само тази пролет имате възможност да се уверите в предимствата на безамонячното боядисване на изключително атрактивна цена. За първи път боядисването с професионалните продукти Richesse и Hi.Rishesse е толкова достъпно. Промоцията включва както цената на боята, така и услугата за нейното нанасяне.

Изборът на услугата боядисване във фризьорския салон има редица удобства. Професионалният фризьор ще ви препоръча точния нюанс от разнообразната палитра, която ще подсили естествения цвят на косата и ще й придаде блясък.

С професионалното нанасяне пък ще избегнете опасността от неравномерен цвят и пренасищане по дължините. Безамонячните бои са с приятен цветен аромат, а формулата им е обогатена с масло от кайсиеви ядки, което подхранва косата и й придава блестящ здрав вид.

Всеки от салоните, в които можете да изпробвате безамонячно боядисване на специална пролетна цена, е обозначен със стикер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене