Селото е в нас и ние сме в селото

Това е новата ми рубрика, в която аз като ценител на простотиите ще разисквам задълбочено ултраинтелигентни, меганенормални и накъдрящи покоя ми кадри, предоставени ни от seir.bg.

№1: Ето една добра идея за спорт в училищните междучасия. При събирането на четири чина се получава идеална по размер маса за тенис. Единственото, което се изисква от желаещите да играят, е да си носят мрежичка, топче и хилки. Според мен тази идея трябва да бъде внесена официално в Министерството на младежта и спорта като метод за борба със затлъстяването сред учениците!

№2: Въпреки лошото качество на дадената снимка и факта, че не е фокусирана добре, аз реших, че си струва да бъде публикувана.  Това е поредната странна забележка, написана от учител в училищен дневник. Тя гласи следното: „№10 пърди в час"!!! Не знам за вас, но за мен това е едно от най-смешните неща, които съм виждал през живота си... Струва ми се обаче, че при всички положения учителят, който е написал тази забележка, е трябвало да се изкаже по-културно, както би подхождало на един интелигентен човек с висше образование. Можело е например да напише „№10 отделя газове в час" или пък „№10 изпуска флатуленция в час", но да „пърди" звучи толкова просташко...

№3: „Селяндурино прост! Боклукът се хвърля в контейнера, а не около него!" - това гласи предупредителен надпис, монтиран в близост до контейнери за боклук. Явно на някого му е писнало да гледа и да събира чужди разпилени боклуци и е решил да предупреди виновните за това мърльовци. Нема лошо... наистина е крайно време селяците да спрат да си изхвърлят боклуците където им падне!

№4: На тази снимка можете да видите един исторически графит, изписан върху улична стена! Той гласи : „Аз пиках тук", и явно посочва мястото, което някога е препикал въпросният автор. Може пък след време същият този автор да стане велик български поет, а самото място да бъде обявено за паметник на културата с историческо значение!

№5: Тази тоалетна хартия със сигурност почиства добре! Препоръчвам я на тези от вас, дето им е писнало от тънките тоалетни хартии, които редовно се късат. Често заради подобни некачествени хартии се случва пръстите на човек неволно да попаднат където не трябва! С тоалетната хартия от шкурка няма да имате подобни проблеми!

Снимките са предоставени от нашите приятели и партньори от seir.bg. Виж там още невероВатни кадри!

Коя снимка е най-готина? Гласувай в темата на Нед във форума.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене