Скандал между Мачини и Белами отваря вратата за Мартин

„Разкарай се и не се връщай три месеца", казал мениджърът на „Манчестър Сити" Роберто Манчини на звездата на тима Крейг Белами. Това станало след зверски скандал между двамата, пише trud.bg, цитирайки „Сън".

Италианецът е се развикал на Белами в четвъртък, когато той отказал да тренира заедно с член от екипа на наставника. В последствие, играчът, който струва 14 милиона лири, е бил повикан в офиса на Манчини.

„Защо винаги поставяш под съмнение работата ми? Защо не правиш това, което ти се казва. Защо винаги спориш както на тренировки, така и по време на мач", питал Манчини, цитиран от стъписан свидетел, който разказал за случката пред британското издание.

Сега, искам да се махнеш оттук, и не се връщай три месеца", изкрещял още мениджърът на „Манчестър Сити".

Крейг Белами е един от основните конкуренти на Мартин Петров за титулярното място при „гражданите".

Днес се появиха английските медии се появиха и информации, че българският национал е искан от наставника на „Олимпик" Марсилия Дидие Дешам.

Контрактът на крилото с „Манчестър Сити" изтича след края на сезона, а това му позволява да води и в момента преговори за евентуален нов тим.

31-годишният Петров бе свързван с евентуално преминаване в „Тотнъм" и „Евертън" в последните няколко месеца. Спекулациите дори пратиха българина в „Ювентус" или „Манчестър Юнайтед", но всичко зависи от положението му в „Сити".

Още спорт на www.trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене