Angelstar е с неустоим аромат

Новата серия NIVEA Angelstar за момичета е с изключително грижовни формули, модерен дизайн и неустоим аромат! Тя е създадена да се грижи за нежната момичешка кожа и да се справя с „прищявките на младоста", като създава така желания WOW ефект. Серията съдържа дезодоранти в два аромата - Hot Crush и Icy Kiss, душ гел, лосион за тяло и балсам за устни със SPF 8-10.

Това, което момичетата искат е ... впечатляващ аромат! Новия NIVEA Angelstar Дезодорант е в два аромата - Hot Crush и Icy Kiss. Формулата без алкохол осигурява ефективна 24-часова защита срещу изпотяване и неприятна телесна миризма. Вече можеш да купонясваш, пазаруваш или просто да се разкарваш с приятели - и да миришеш божествено.

Това, което момичетата искат е... да изглеждат свежи! Новият NIVEA Аngelstar Крем душ гел осигурява на тялото ти покоряващия аромат на малина, който остава с теб дълго след като си излязла от душа, а богатата му формула прави кожата ти нежна и копринено гладка.

Момичетата искат... красива кожа! И в края на краищата, кой не иска кожа като на ангел? Но дори и най-перфектната кожа може да бъде твърде суха на места и леко омазнена на други. Решението? Новият NIVEA Аngelstar Лосион за тяло. Благодарение на иновативната си балансирано хидратираща технология с финни микро частици, които се адаптират към различните нужди на кожата. Ефектът може да бъде забелязан веднага и е с действие до 24 ч. след нанасяне. По-мазните зони на кожата - като раменете или деколтето, са леко матирани, за да се тушира блясъка, докато по-сухите части, са интензивно хидратирани.

И като за финал момичетата не могат без балсам за устни. Тайната на неустоимите нацупени устни? Новият NIVEA Аngelstar Балсам за устни, с нежен розов нюанс и блестящи пигменти за неустоими, изкушаващи устни. Хидратиращата формула на балсама със SPF 8-10 прави чувствителната кожа на устните ти ангелски мека, като осигурява оптимална защита срещу UVA/UVB лъчите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене