Fusion Stage на EXIT 2014: околосветско пътешествие за четири дни

Asian Dub Foundation

Asian Dub Foundation (Великобритания), The Afghan Whigs (САЩ), Mighty Oaks (Германия) и Tricot (Япония)  ще излязат на втората по големина сцена за музика на живо на EXIT 2014.

От 10 до 13 юли Fusion Stage – втората по големина сцена за жива музика на EXIT и новаторската Riffs & Beats Stage ще ни отведат на импровизирано околосветско пътешествие. То ще започне с британски дъб, ще продължи с американски рок, ще премине през германски инди-фолк, чак до корейски ембиънт метъл и японски алтернативен рок.

На 11 юли на сцената излизат британците Asian Dub Foundation. Стилът им е комбинация от  джънгъл ритъм, дъб, пънк китари и традиционни индийски мелодии. Участието им на EXIT  е част от турнето им по повод представянето на новия им албум The Signal and Noise.

На 10 юли, на Fusion Stage  в ще видим американската група The Afghan Whigs, която наскоро издаде  своя седми албум Do To The Beat. На същата сцена, но на 13 юли ще излезе германската банда Mighty Oaks. Историята за сформирането на бандата напомня началото на виц: американец, италианец и англичанин влизат в бар някъде в дебрите на берлинския електронен ъндърграунд и сформират... инди фолк група.

Корейската ембиънт метъл група от Южна Корея Jambinai също сред имената, които на 13 юли ще се качат на Riff & Beats Stage на EXIT 2014, където ще представят втория си студиен албум Difference. През същия ден Fusion Stage ще посрещне японската алтернативна рок група от Киото – Tricot. Техният дебютен албум „T H E” излезе през октомври миналата година,а от две години те се изявяват на сцените на някои от най-важните японски музикални фестивали като Fuji Rock и Rock In Japan.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене