E-Type и Masterboy се присъединяват към изпълнителите на третото издание на "Обичам 90-те"

В края на миналата година организаторите на "Обичам 90-те" обявиха хедлайнерите за третото издание на концерта, който ще се състои на 7 юни, в зала Фестивална. Освен East 17, които ще бъдат представени от Тери Колдуел и Джон Хенди от оригиналния състав на групата и C-Block, на сцената на "Обичам 90-те", ще имаме удоволствието да видим и други две емблематични имена от евроденс ерата - E-Type и Masterboy.

Музикалната кариера на E-Type, чието истинско име е Мартин Ериксон, стартира през 1991 г. с дебютния му сингъл "We've got the atmosphere", който издава съвместно с изпълнителя Stakka Bo. Сингълът застава директно на първа позиция в Швеция. Истинският успех за E-type като соло изпълнител започва през 1994 г, когато стартира и работата му с продуцентите Denniz Pop и Max Martin, които работят е имена като (Backstreet Boys, Britney Spears, Celine Dion).

Дебютният му албум, "Made In Sweden", включва синглите "Set The World On Fire" и "This Is The Way", които се превръщат в златни. Вторият му албум, "The Explorer", издаден през 1996 г., е продаден в повече от 20 000 копия и му носи 5 успешни сингъла. Две години по-късно E-Type издава своя трети албум "Last Man Standing" и синглите "Angels Crying" и "Here I Go Again", които му носят още по-голяма популярност сред феновете. Благодарение на вече придобитата популярност през 2000 г., Мартин Ериксон, получава и възможността да изпълни и официалната песен на европейското първенство по футбол - "Campione".

Masterboy е немска евроденс група, създадена през 1991 г. от диско водещите Томи Шлех и Енрико Заблер. Активните години на групата съвпадат и с годините, през които евроденс музиката набира най-голяма популярност в световен мащаб. Заедно с имена като Whigfield, Fun Factory и DJ Bobo, Masterboy, са едни от най-емблематичните и запомнящи се групи от евроденс ерата. Нейни вокалисти в периода от 1992 г. до 2000 г. са певиците Трикси Делгадо, Линда Роко и Анабел Кей.

Първият най-голям хит, който групата реализира е песента "Everybody Needs Somebody" през 1993 г. Други популярни хитове от този период са песните "Feel The Heat Of The Night", "I Got To Give It Up" и "Generation Of Love" . След седемнайсет годишна пауза групата отново се завръща на музикалната сцена и предприема концерти, след като получават над 60 предложения за участия от цял свят. Първата им поява заедно е на сцена в Манхайм, Германия на 16 ноември 2013 г. По време на участията си

групата изпълнява всичките си хитове от 90-те. Споделят, че са подготвили и нови парчета, които в бъдеще ще поднесат на феновете си.

Билети за концерта могат да се закупят на място от касите на Eventim.bg, онлайн на сайта на Eventim.bg както и от касите на партньорите от тяхната дилърска мрежа.

Организаторите пускат билети с промоционални цени до изчерпване на количеството. Цените на първите 1000 билета са с промоционална цена от 35 лв. Следващите 1000 билета ще се продават за 40 лв. Редовните билети ще са на цена от 50 лв.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 признака, че си във въображаема връзка, а не в истинска
Папараци уловиха Кейти Холмс да се разхожда из улиците на Ню Йорк с посинено око
14 неща, които жената иска от секса
Вижте как Деси Стоянова се сбогува с Би Ти Ви (Снимки)
Актьорът Кевин Спейси посреща 65-годишнината си без дом

Напишете дума/думи за търсене