Роберто Манчини се отказва от Мартин

Роберто Манчини няма да разчита на Мартин Петров след края на сезона. Треньорът не желае да предлага нов договор на свръхзвуковия нападател, който отново се контузи и ще почива месец, съобщават от trud.bg. Манчини не иска в отбора също Крейг Белъми и Шон-Райт Филипс.

Според в. "Нюз ъф дъ уърлд" свръхбогатият шейх Мансур ще даде 140 милиона лири на "Ливърпул" за звездите Фернандо Торес и Стивън Джерард. И двамата трябва да получават по-високи заплати, отколкото вземат на "Анфийлд". В списъка на Манчини са още Джорджо Киелини ("Ювентус"), Давид Вия ("Валенсия") и Самуел Ето'о ("Интер").

Стилиян Петров игра цял мач за "Астън Вила" при разгромма над "Бърнли" - 5:2 в Бирмингам. Дебютантът във Висшата лига раздразни лъва с гол на Стивън Флечър. "Астън Вила" се разигра и изравни чрез Ашли Йънг. Само за 5 минути през второто полувреме, между 56-ата и 61-вата, Стюърт Даунинг на два пъти и Емил Хески продължиха разгрома за "Бърнли". Петия пирон закова Габриел Агбонлахор.

Вчера "Блекбърн" победи "Болтън" у дома с 3:0. Никола Калинич, Джейсън Робъртс и Гаел Живе се разписаха за класиката.

В духа на британското джентълменство мениджърът на "Сток" Тони Пулис призова футболната асоциация да спаси от фалит "Портсмут". Думите дойдоха веднага след победата на отбора му с 2:1 на терена на закъсалия клуб, който методично върви към изпадане.

Още спорт на http://trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене