Хороскоп за април: Рибите да търсят очен лекар

<span class="srcRef">Източник: <a href="http://www.shutterstock.com/" target="_blank" rel="nofollow">Shutterstock.com</a></span>

Овен

Избягвайте

конфликти

Април е месец, през който не трябва да правите кардинални промени в бизнеса, в дома, в отношенията ви с хората. Оставете всичко да се случва постепенно и без особени сътресения. Ако сте на ръководен пост, дръжте под контрол действията на своите подчинени, но избягвайте конфликти с тях. През този месец не сключвайте нови договори, не вземайте кредити и не давайте обещания, които не може да изпълните.

В личен план са възможни семейни сътресения, породени от вашето постоянно отсъствие от дома. Колкото и работа да имате, помнете, че близките ви имат нужда от вас.

Здравето ви ще бъде атакувано от вирусни инфекции. Ако не вземете мерки, могат да се появят усложнения. Самолечението не е решение.

Телец

Гимнастиката

ще ви отпусне

През април Телците често пъти ще трябва да търсят помощ, за да изпълняват задълженията си. Опитайте да не се занимавайте с безцелни дела, защото така може да изостанете в други направления от работата си. Не се самоизтъквайте - това няма да промени оценката на недоброжелателите ви, а само ще я затвърди. Говорете по-малко на работното си място за лични проблеми, за да избегнете сплетни и клюки по ваш адрес. Не мислете за себе си като за жертва. Излезте от затворения кръг, в който сами сте се поставили, разнообразявайте всекидневието си с разходки, приятелски срещи, посещение на кино или театър.

Потърсете начин да преодолеете стреса с физически натоварвания, макар и не тежки и интензивни.

Близнаци

Нова връзка за

самотните жени

По принцип Близнаците през април не бива да започват нови начинания.

Помислете какво от настоящата ви работа трябва да се доведе до финал в рамките на месеца. Следващата ви задача е свързана с някои отдавна започнати проекти, които засягат образованието и квалификацията ви.

Част от вас ще имат възможност да сменят работното си място. Въпреки ентусиазма, които ще ви завладее, във ваш интерес е да проверите буквоядно условията, предлагани от бъдещия работодател.

Жените без половинки ще имат шанс да създадат нова връзка, докато мъжете от зодията ще си останат все така самотни, защото не полагат никакви усилия в тази насока.

Рак

Шанс за пробив

в кариерата

За родените под знака на Рак още през първите дни на април ще се отворят нови пътища за професионална реализация. Добре помислете кои предложения да приемете и кои не. Възможно е вашият работодател да ви предложи работа с нов екип от хора, които познавате, но не сте сигурни дали ще се сработите. Това ще доведе до служебни пътувания в страната и в чужбина, а резултатите от постигнатото ще допринесат за вашето лично израстване и авторитета ви на професионалист.

В любовната сфера няма да се случи нищо необичайно и ново. Ще се радвате на спокойствие и доверие от страна на партньора. Ако имате деца, опитвайте се да сте повече време с тях, а не да ги загърбвате с извинението, че сте много ангажирани.

Лъв

На прага на

депресията

В началото на април на работното място няма да е лесно. Лъвовете ще се сблъскат с непредвидени ситуации.

Възможно са загуби. Бъдете търпеливи, защото само така ще накарате колегите ви да осмислят какво им говорите. В края на месеца всичко ще се успокои и ще имате допълнителни финансови приходи.

В личен план за самотните Лъвове април ще е твърде тежък. Понякога ще се чувстват на ръба на отчаянието, тъй като прекалено ще изживяват самотата си. Тези емоции могат да предизвикат депресивни състояния. Стремете се да бъдете сред приятели и близки. Макар че и физическото ви състояние не е отлично, все пак обръщайте повече внимание на състоянието на психиката си.

Дева

Ще се обадят

болки в ставите

За родените под знака на Дева април не е време, в което трябва да бързат. Действително в началото на 30-дневния период ще срещнете пречки в служебните си дела, но след средата на месеца всичко ще потръгне по-бързо и успешно.

Бъдете търпеливи и се дръжте внимателно към колегите си. Не позволявайте да ви въвлекат в интриги. Ако не искате в края на април да се окажете в затруднено материално положение, не правете големи покупки.

През свободното си време се заемете със спорт или с танци. Отделяйте повече време за четене книги и срещи с приятели. В здравословен план уязвими ще бъдат костната ви система и ставите. Възможно е да се подновят някои стари заболявания.

Везни

Не пазете

диети

За голяма част от представителите на зодия Везни през април има голяма вероятност да получат предложение за нова длъжност. Въпреки това за вас ще бъде по-добре, ако не променяте работното си място. Ще ви се наложи да водите упорита борба за утвърждаване, тъй като колективът няма да ви приема. Все пак, ако толкова държите да приемете това предизвикателство, се посъветвайте с близките или с хора, които са готови да ви закрилят. Още в началото на месеца се очертават здравословни проблеми. Възможни са вирусни инфекции и сериозни усложнения на стари заболявания. Опитайте да се храните по-разумно. Не пазете строги диети за отслабване, а ограничете сладкото. Не прибягвайте и до медикаменти, които не са ви изписани от лекар.

Скорпион

Приятен период

в любовта

За мнозина, родени под знака на Скорпион, през април е възможно раздвижване на работното място.

Ще ви се предостави възможност да промените работната си позиция, защото някои дългогодишни ваши колеги ви ще напуснат.

Преценете добре искате ли по-висок служебен пост, тъй като отговорностите ви ще се увеличат значително. Докато не вземете категорично решение за бъдещето си, не споделяйте с никого намеренията си. Ако подозирате, че и други хора се стремят към това място, не се конфронтирайте с тях.

В личен план април ще е добър за вас. С дългогодишния си партньор ще се разбирате отлично, ще имате разнообразен и приятен период.

Стрелец

Умора, стрес

и главоболие

По отношение на бизнеса представителите на знака Стрелец през месеца трябва да бъдат изключително внимателни. Има вероятност да се поддадете на примамливи предложения, по този начин ще изгубите точна представа за някои ситуации. Работещите в търговски предприятия е добре да са по-бдителни с финансите. Плановете за изплащане на дългове ще се провалят, а допълните доходи, които очаквате, ще се забавят.

По отношение на здравето ви през месеца едва ли ще чувствате комфортно. Емоционалният ви дискомфорт ще се отразява и на физическото ви състояние. Всъщност нищо сериозно не ви заплашва, но ще бъдете постоянно нервни, ще се изморявате бързо. Това ще води до главоболие и по-голяма нужда от сън.

Козирог

Остри сблъсъци

с подчинените

За Козирозите е важно този месец да не прибързват с решения и изказвания. Опитайте се да не давайте празни обещания на работното си място и се позовавайте само на сигурни източници на информация. Ако сте на ръководен пост, не са изключени остри сблъсъци с подчинени, които ще са недоволни от методите ви на работа. Останете хладнокръвни, ако се опитат да ви вплетат в недостойни разправии. По-добре да ви смятат за авторитарни, отколкото за малодушни и страхливи. В личен план не се очакват никакви сътресения с любимия човек. Здравето ви също е в добро състояние, но трябва да се пазите от ставни травми, особено на ръцете и краката. Ако спортувате, не забравяйте, че разгрявката е важна част от физическото натоварване.

Водолей

Запишете се

на курсове

В деловата сфера представителите на зодия Водолей през април ще бъдат съпътствани от малки неуспехи. Възможно е, макар да сте дългогодишен служител, да се сблъскате с нови за вас изисквания. Трябва да сте уверени в себе си и да сте категорични в преследването на целта. Потърсете помощ от по-опитни колеги или изразете желание пред началниците си за курсове за повишаване на квалификацията.

В личен план също ви предстоят известни изпитания. С постоянния си партньор често ще влизате в дребнави спорове и кавги. Запазете спокойствие.

Опитвайте се да не реагирате остро и правете само това, което сте сигурни, че е правилно и ще бъде прието положително.

Риби

Успех за

смелите

Април ще е благоприятен за родените под знака на Риби, които работят в сферата на образованието и науката, както и в артистичните дейности.

Смелите и предприемчивите ще постигнат значителни успехи. Не хранете големи надежди за подобрение на финансовото положение. Ако имате възможност да погасите задължения към банки, не се двоумете.

В интимен план отношенията с половинката ви ще бъдат страхотни. Затова се погрижите повече за здравето си и пазете от преумора. Възможни са проблеми с очите. Ако чувствате напрежение в тях, отидете на преглед. Изградете си траен навик да отделяте повече време за спорт. В плуването ще бъдете най-силни, нали все пак сте Риби.

Вестник "Труд"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене