Оперираха Мартин в Барселона

Коляното на Мартин Петров бе оперирано в Барселона, след като контузия отново помрачи сезона на крилото, съобщават от trud.bg. Хирурзи отстраниха проблемния хрущял на менискуса от орисаното на травми ляво коляно.

Свръхзвуковия ще отсъства от терените около месец за клуба си "Манчестър Сити" и националния. Вчера селекционерът Станимир Стоилов съжали за липсата на Петров в контролата срещу Полша идната сряда, но обяви, че няма да вика негов заместник.

Коляното пак се обади при ремито на "Сити" срещу "Стоук" миналия вторник - 1:1. Петров влезе като резерва само за 4 минути.

Кариерата на Мартин е белязана с две тежки контузии със скъсани коленни връзки на същия ляв крак. Сега травмата дойде в разгара на битка за титулярното място в "Сити" и след серия от няколко силни мача на българина.

Свръхзвуковия определено ще липсва за решителни сблъсъци в преследване на място в четворката, даващи виза за Шампионската лига. Не само заради контузиите треньорът на "Сити" Роберто Манчини имаше идея да предложи нов договор на Мартин само за 1 г. Българинът и неговият мениджър Лъчезар Танев отказаха и от юни националът ще може да премине в друг тим без трансферна сума.

Интерес към динамитената левачка не липсва. Говори се за "Ювентус" и "Марсилия", "Валенсия" и "Севиля". Отбори от Висшата лига също следят ситуацията. В играта е и "Галатасарай", където старши треньор е Франк Рийкърд. Холандецът е в отлични отношения с Лъчезар Танев от времето, когато водеше "Барселона".

Още спорт на http://trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене