ЦСКА чака $ 2 милиона

ЦСКА очаква до часове да вземе 2 милиона долара. Сумата ще дойде от "Алания" (Владикавказ) за евентуални трансфери на Иван Стоянов и Иван Иванов, съобщават от trud.bg. Изпълнителният директор Венцислав Живков замина спешно за Анталия, където новакът във Висшата лига на Русия е на лагер. "Алания" предпочита да вземе футболистите накуп и да получи намаление.

ЦСКА желае бързо да продаде играчи, за да върне част от средствата, инвестирани през последната година. Треньорът Йоан Андоне освободи вече седмина, но дуото не е в "черния" му списък. Трансферът на Стоянов не би трябвало да създаде проблем, предвид голямата конкуренция в атака. Но напускане на Иванов би оставило ЦСКА със само двама централни защитници - македонеца Игор Митрески и резервата Апостол Попов.

Трансферите в Русия трябва да приключат до 14 март, когато затваря прозорецът за сделки в страната. Теоретично играчите могат да продължат да обличат червената фланелка до тази дата.

ЦСКА очаква да продаде Александър Бранеков и Орлин Орлинов в казахстанския "Локомотив". Двамата са отстранени от отбора и ако не бъдат трансферирани, ще трябва да им бъдат прекратени договорите с финансова неустойка.

Ръководството на ЦСКА разпространи официално изявление относно заплатата на Игор Митрески. Македонският защитник не взимал повече от 7000 евро месечно.

Още спорт на http://trud.bg

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене